Verhuur

600_p5_600_boomgaard_vergroting1.jpg

Op onze minicamping verhuren we twee volledig ingerichte caravans met ruime voortent. In de tent is een vaste tegelvloer met campingtapijt als ondergrond. In de caravans is aanwezig: servies, kookspullen, afwasgerei, bestek, pannen, gasstel om te koken, koelkast, koffiezetapparaat, tuinset, tafel en stoelen in voortent, parasol en voorraadbussen voor koffie,thee en suiker. (+beginvoorraadje) De caravans zijn netjes en schoon! Gunstige huurprijzen.

 

 

 

 

 

600_p5_img00151.jpg

Kiest u voor iets meer comfort en privacy op de boerencamping, dan raden wij onzehouten vakantiechalet aan. Het huisje staat in een privé fruitboomgaard. U heeft de beschikking over een eigen badkamer met douche en toilet. Ook is er een ruime keuken met alle benodigde spullen. Beddengoed wordt volledig verzorgd. Geschikt voor 4 personen.

Sfeervol ingericht.

 

 

 

 

 

600_p5_img_0604.jpg

Mongoolse Yurt naast medicinale kruidentuin op de boerderijcamping. 

Als je eens iets heel anders wilt beleven op vakantie, dan is de yurt huren een fantastische keuze! De ronde leefruimte en ’s-nachts vanuit je bed naar de prachtige sterrenhemel kijken maken dit verblijf onvergetelijk. De sfeer die dit verblijf met omgeving uitstraalt zorgt voor een sfeervolle, gezellige vakantietijd ver weg van alle hectiek!