Vakantiehuisje

Comfortabel vakantiehuisje voor 4 - 6 personen, nog enekel wekeb beschikbaar deze zomer!

nieuwbouw voorjaar 2021; landelijk ingericht met veel ruimte om u heen. Het huisje staat op het campingveld waar meerdere mensen kamperen op ruime afstand van elkaar. Ondanks dat u veel ruimte voor uw eigen gezin heeft, is het ook mogelijk om snel contacten te maken op de camping. Het huisje is van alle gemakken voorzien met volledig eigen sanitair, ruime keuken en er is vloerverwarming in het hele huisje. (ook comfort in voor- en najaar) In het huisje zijn veel spelletjes aanwezig. Gezelligheid onder elkaar en heerlijk tot rust komen in een ontspannen sfeer staan bij ons centraal!

Voor prijzen klik "HIER"

400_voorpui.jpg 400_terras.jpg

 

Om u zo goed mogelijk een beeld te geven van de inrichting neem ik u mee voor een rondleiding: als entree komt u binnen op een ruime overkapte veranda met terras, geschikt om lekker lang buiten te zitten, ook bij iets minder weer. U gaat naar binnen via openslaande tuindeuren met veel glas. Dan komt u in de woonkamer annex keuken met grote eettafel. Er wordt gewerkt met lichte frisse kleuren, gecombineerd met houten materialen. Halverwege het huisje gaat een houten trap naar boven naar een slaapzolder voor de kinderen. Op de begane grond achter de woonkamer is een 2-persoons afgesloten slaapkamer met boxspringbedden van goede kwaliteit. Daarnaast bevindt zich de ruime badkamer met inloopdouche, toilet en ruime wastafel. En het huisje is ook geschikt gemaakt voor minder validen om in te vertoeven.

Wat u zelf mee moet nemen zijn eigen handdoeken. Voor beddengoed wordt door ons gezorgd. Er zijn in totaal 6 slaapplaatsen; te weten een slaapzolder voor 2 personen, een aparte gesloten slaapkamer met 2 persoonsbed en in de woonkamer een kwalitatieve slaapbank voor 2 personen.

250_bovenaanzicht_keuken.jpg 250_bovenaanzicht_woonkamer.jpg 250_levensboom.jpg
250_slaapkamer_beneden.jpg 250_bedden_slaapzolder.jpg 250_slaapzolder_onder_velux.jpg
250_badkamer.jpg 250_badkamer_rechts.jpg 250_keuken_beneden.jpg